OVER

Al onze vaste klanten wisten het natuurlijk allang, maar voor de volledigheid willen we de nieuwe bezoekers van dit Danzig Magazine ook nog even melden dat we eind 2010 tijdens de jaarlijkse prestigieuze Nightlife Awards in de MatrixX in Nijmegen uitgeroepen zijn tot Beste Danscafé van Nederland!! En daar zijn we natuurlijk razend trots op!

Elk weekend werken we ons met het hele team minimaal drie nachten volledig in het zweet om er samen met onze bezoekers weer een onvergetelijk weekend van te maken. Vanaf de eerste minuut vol gas de handen in de lucht, en dan dat nooit-meer-naar-huis-gevoel creeeren. Natuurlijk wisten wij allang dat we op z’n zachtst gezegd lekker bezig waren (dat zien we elke avond aan de rijen vol leuke mensen voor de deur), maar als je dan landelijke waardering krijgt van een heuse vakjury… Trots!! Een kroon op ons werk.

En natuurlijk een enorme motivatie om ook in 2011 vol gas verder te gaan op de aantoonbaar juiste weg. Met nog meer mooie feestjes, een echte verbouwing en bijvoorbeeld dit online magazine. Zo kunnen we onze gewaardeerde klanten nog beter op de hoogte houden van alle dingen die er op het programma staan, verrassingen die we voor je in petto hebben en feestjes die we spontaan gaan geven. Als we met z’n allen bijven knallen, slepen we die titel ook in 2011 weer lachend in de wacht! Wij hebben er zin in!

Advertisements
%d bloggers like this: