HAPPY DANZIG NEW YEAR!

Posted on January 1, 2012

0Al een beetje bijgekomen van die weergaloze ‘Over de Top-party’ van gisteravond? Wij eerlijk gezegd nog niet. Maar wat was het gezellig! Een kroon op een wederom geweldig Danzig-jaar, waar we natuurlijk best een beetje trots op zijn. We hebben kei- en keihard gewerkt om Den Haag elk weekend weer een klein beetje gezelliger te maken, en dat lijkt ons aardig gelukt.

De legendarische ‘Summer of Happiness’, met ons eigen geimproviseerde terras voor de deur, het binnenslepen van de eerste prijs tijdens het prestigieuze Horeca Beach Volleybal toernooi in Scheveningen, de heerlijke edities van Thank God It’s Monday, Serious Bierfest, de Nightlife Awards, Winterfest 2011 en ga zo maar door. Het was een topjaar! Een Over de Top Jaar!

En wij knallen in 2012 vrolijk verder! Zonder rem, omdat we niet van remmen houden! Ha! We luiden het nieuwe jaar aanstaande donderdag met z’n allen in stijl in, met een speciale Studenten Nieuwjaarsborrel. Vanaf 21.00 uur schenken we bubbels voor een eurootje, en heffen we met al het Danzig-personeel en jullie het glas op een wonderschoon 2012!

Bubbels voor een euro? Jazekerrsss, want op vrijdag is het tijd voor de échte, officiele Danzig Nieuwjaarsborrel. Zoals elk jaar. Van 22.00 tot 24.00 schenken we champagne-showers totdat je er bij neer valt. En het is een hele legitieme reden om eens flink te komen zoenen. Da’s meteen een mooi voornemen voor 2012: méér zoenen! Met iedereen. Daar gaan wij in ieder geval komend weekend alvast mee beginnen! Zijn jullie erbij?

Advertisements
Posted in: Feestjes, Nieuws