DANZIG WINTERFEST 2011

Posted on November 29, 2011

0De heerlijke decembermaand staat voor de deur. Voor velen de gezelligste maand van het jaar, en waar je ‘gezelligheid’ hoort, staat de Danzig natuurlijk vooraan! Dus pakken wij komende maand dubbel zo hard uit met verschrikkelijk veel gezellige feestjes. Zoals je van ons gewend bent, maar dan in het kwadraat.

Natuurlijk knallen we er elke donderdag vol gas in met de legendarische Studentenavond, en gaat op vrijdag en zaterdag als vanouds het dak er af. Maar december biedt altijd wat extra’s voor de feestbeesten, dus doen wij dat ook. Wat dacht je van een nu al niet te missen editie van ‘Thank God It’s X-Mas’. Op maandag 26 december, om al die Kerstkilo’s er af te swingen. We verklappen nog niet wie er komt draaien, maar reken er maar op dat het gezellig wordt..

Het grootste festijn van december is op de 31ste, wat traditiegetrouw een mega-niet-meer-normaal-feest is in de Danzig. We bewijzen eens te meer dat we het leukste én beste Danscafe van Haaglanden zijn met een spetterend NYE-feest. Het thema van deze avond is ‘Over de Top’, dus bereid je voor op een geweldig avondje, eeh, over de top. Maar dan op de Danzig-manier. Houdt onze site, Facebook en Twitter goed in de gaten voor meer nieuws omtrent de extra avonden, en vergeet niet dat we de hele winter doorgaan met Danzig Winterfest. Net zo lang totdat de Summer of Happiness weer begint!

Posted in: Agenda, Nieuws