DANZIG’S SERIOUS BIERFEST!

Posted on November 18, 2011

0Drinken voor het goede doel! Dat klinkt ons als Danzig-muziek in de oren! In samenwerking met de studenten commerciele economie van de Haagse Hogeschool organiseert het leukste en beste danscafe van Den Haag en omstreken op vrijdag 16 december de eerste editie van Serious Bierfest. Voor 5 euro doen we een avondje ‘Vul je Pul’. Je koopt de pul natuurlijk in de Danzig, en de opbrengst van het glaswerk wordt gedoneerd aan de wereldberoemde Serious Request-actie van 3FM.

Dit jaar staat het Glazen Huis bij de buren in Leiden, en zullen de 3FM-jocks zich met hart en ziel inzetten voor moeders die op welke wijze dan ook zijn getroffen in oorlogssituaties. Een serieuze zaak, die de aandacht meer dan verdient. Maar dat betekent niet dat wij niet het nuttige met het aangename kunnen verenigen. Ha! En dat doen we dus in Danzig-stijl, met drinken en feesten voor het goede doel.

Natuurlijk ontvang je de pul voor die vijf eurootjes wél gevuld met bier, en betaal je voor een refill slechts 2 euro. Want wij denken ook aan jouw portemonnee. Voor de dames (of de mannen die niet kunnen zuipen): je mag ook een overheerlijke apfelkorn/spa rood in je pul laten gieten door ons uiterst charmante barteam. Zo zijn wij!

Advertisements