THE DAY AFTER (DE NLA 2011)

Posted on November 9, 2011

0Wat een geweldig feest hebben weer even meegepakt in Bunnik. Bij de jaarlijkse uitreiking van de Nightlife Awards, de prestigieuze prijzen voor de beste horecagelegenheden van ons land, vloeide de drank rijkelijk en was de gezelligheid groot. Met een invasie van Haagse helden (Billy the Klit, Jamie Westland, Tony Star en natuurlijk onze eigen ster-DJ Bou!) en de hele Danzig-crew zagen we een ietwat rommelige avond waar we met de Danzig dan wel nét naast de prijs van Beste Danscafé van Nederland grepen (twee jaar achtereen winnen is wellicht ook een beetje zielig voor de concurrentie…), maar wél wederom Het Beste Danscafe van de Regio Haaglanden zijn. En daar gaat het tenslotte om! Ha!

Al onze inzet en jullie enorme gezelligheid worden dus gewoon weer beloond door mensen van Koninklijke Horeca Nederland. De deskundige jury roemde de Danzig wederom om haar tomeloze enthousiasme, de vernieuwende concepten en de onophoudelijke stroom gezelligheid. ‘Een voorbeeld voor velen’. En hey, daar zijn we gewoon weer schandalig trots op! Natuurlijk feliciteren we ook onze vrienden van de Skihut in Rotterdam met het winnen van de prijs voor Beste Danscafe Landelijk. Zo zijn wij ook.

En als er wat gewonnen wordt, dan vieren we een feestje. Je weet hoe dat gaat! Aanstaande vrijdag nodigen we je dus van harte uit om het glas te heffen op onze nieuwe titel: Beste Danscafe van de Regio Haaglanden. Bier, wijn en fris op onze kosten tussen 22.00 en 24.00. Gewoon gezellig!!

Advertisements
Posted in: Acties, Feestjes