VANAVOND NIGHTLIFE AWARDS

Posted on November 8, 2011

0Vanavond reist het superteam van Danzig Den Haag weer af naar het altijd gezellige Bunnik voor de uitreiking van de jaarlijkse Nightlife Awards. Het kan de gemiddelde Hagenees die wel van een gezellige avond houdt onmogelijk zijn ontgaan dat Danzig vorig jaar november de felbegeerde titel ‘Beste Danscafe van Nederland’ in de wacht sleepte.

De uiterst deskundige jury roemde de Danzig om haar enthousiasme, de tomeloze inzet om de (naar de jury’s woorden) ‘lastige horecastad Den Haag’ op de kaart te zetten en in moeilijke economische tijden toch drie avonden in de week vol te zitten! Apetrots, dat waren we na zoveel lovende woorden. Zoveel veren in den reedt. En het gaf ons een enorme impuls om nog harder te knallen!

Afgelopen jaar hebben we wederom alles uit de kast getrokken om onze titel te prolongeren. Natuurlijk, de concurrentie is moordend en Nederland telt steeds meer ‘gewoon gezellige’ danscafé’s. Maar dat laat alleen maar zien dat wij nog altijd goed bezig zijn! En dat we van Den Haag een voorbeeldfunctie hebben gemaakt!

Vanavond gaan we met vlinders in de buik richting Bunnik. Want natuurlijk hopen we keihard om wederom de Beste van Nederland te zijn. Officieel. Want stiekem weten we al dat wij simpelweg de allerbeste gasten hebben. De meest gezellige avonden, de fijnste feestjes. In ieder geval van Den Haag.

Oh ja, mochten we vanavond weer een prijsje in de wacht slepen, dan gaan we dit natuurlijk weer uitgebreid met je vieren. Hou de site, Facebook en Twitter dus goed in de gaten….

Photo credit: dennisvandenbroek.nl

Posted in: Feestjes