WE GAAN WEER STEMMEN!

Posted on October 5, 2011

0Lieve en zeer gewaardeerde Danzig-gangers! Vorig jaar werden ons harde werken en ultiem feestvieren volledig onverwacht beloond met de officiele titel ‘Beste Danscafé van Nederland’ tijdens de jaarlijkse Nightlife Awards van Koninklijke Horeca Nederland. Supervet natuurlijk, en zoals je hebt gemerkt hebben we er het afgelopen jaar werkelijk alles aan gedaan om deze naam waar te maken. Om alleen maar de allerbeste feesten te geven.

Tijdens onze ‘Summer of Happiness’  stond Danzig gewoon bomvol met partypeople, en daar waar we onze gewaardeerde collega’s nog weleens hoorden klagen, gingen wij vrolijk door met nieuwe feestjes. Thank God It’s Monday liet weer zien dat Den Haag zelfs op een maandagavond kan bruisen, onze eigen Tony Star staat regelmatig ineens achter de decks in de Danzig en tijdens het ‘Ohoh Intro’ brachten wij de aankomende Haagse studenten ook nog eens Billy the Klit. Zomaar. Vanuit het niets.

In de tussentijd hebben we ook bewezen dat achter de bar van Danzig Den Haag simpelweg het allerleukste, coolste, lekkerste en natuurlijk gezelligste barteam ooit staat. Een TEAM. Want deze zomer sleepten we ook nog eens die felbegeerde beker van het Horeca Beachvolleyball Toernooi in de wacht. woopwoop! Een topjaar, dus.

En om dat topjaar wederom te gaan bekronen, hebben we wederom jullie hulp nodig. De hulp van onze vrienden, die het Gewoon Gezellig-concept tot een succes hebben gemaakt. Want begin november zijn wederom de uitreikingen van de Nightlife Awards, en natuurlijk wil Danzig nu als topfavoriet ook serieus meedingen naar de hoofdprijs. Om het maar gewoon te zeggen: WIJ WILLEN WEER HET BESTE DANSCAFE VAN NEDERLAND ZIJN! Zo.

Om dat te bereiken, kan er vanaf nu gestemd worden! Het werkt heel simpel: je stuurt ‘Stem Danzig’ naar 3669 en je helpt ons naar de overwinning. Bovendien steun je met je SMS  ter waarde van 0,40 cent ook nog eens Dance4Life. Dat zijn dus twee goede doelen in één! Natuurlijk beloven wij je alvast weer een groots Danzig-spektakel als we de overwinning in de wacht slepen. Stemmen kan zo vaak je wilt, dus we rekenen op je!

Advertisements
Posted in: Nieuws