OHOH INTRO BIJ DANZIG!!

Posted on August 23, 2011

0Dat Danzig de leukste, gezelligste en drukste studentenzaak van Den Haag en omstreken is, dat staat natuurlijk al een paar jaar als een spreekwoordelijke paal boven al het water wat deze zomer uit de lucht is gevallen. En we kunnen je alvast verklappen dat we ook komend collegejaar vol gas gaan voor het prolongeren van deze titel.

Donderdag 1 september vindt tijdens de ‘OhOh Intro’ de officiele kick off plaats van het nieuwe collegejaar. Danzig is officieel partner van het ACKU, die dit spektakel organiseert. En dat betekent dus schandalig veel gezelligheid, vertier en natuurlijk bier en fris voor bekende Danzig-prijzen. Tijdens de OhOh Intro verzorgt Danzig de horeca op het Lange Voorhout in Den Haag, en dus drink je bier en fris voor maar 1,50. Bovendien hebben wij de onbetwiste nummer 1 Haagse super-DJ voor jullie zover weten te krijgen om Den Haag eens flink op zijn grondvesten te laten schudden. Niemand minder dan Billy the Klit, die je door Danzig wordt aangeboden, zal laten zien waarom Den Haag gewoon wél een coole studentenstad is. Van 19.00 tot 20.00 gas geven bij de hits van de Klit, en aansluitend doorfeesten op de enige en belachelijk gezellige studentavond van Den Haag in Danzig! Dat klinkt nu al als een topavond!

Donderdag 1 september is dus ook voor Danzig de kick off van het nieuwe studentenseizoen. Wederom een jaar lang knallen, de gezelligste muziek, de leukste mensen en bier en fris altijd voor een euro. Zo zijn wij. Het Beste Danscafé van Nederland!!

Advertisements