DANZIG: DE KAMPIOENEN!!

Posted on July 31, 2011

1Het blijft het Beste Danscafé van Nederland voor de wind gaan. Sinds we in november vorig jaar deze felbegeerde titel in de wacht sleepten, was het vandaag tijd voor een andere strijd. Dit keer werd niet alleen een beroep gedaan op onze extreme gezelligheid, ons drinkvermogen of onze gave om vanuit het niets een waanzinnig feest neer te zetten, maar moesten we ook daadwerkelijk fysiek aan de bak. Met conditie enzo. En sport. Dus.

Maar zoals de vaste bezoeker van Danzig weet, bestaat ons barteam uit louter bikkels, en dus traden wij zonder enige vorm van voorbereiding (of slaap…) vanochtend al vroeg aan om het tijdens het jaarlijkse Haagsche Horeca Beachvolleyball Toernooi op te nemen tegen onze concullega’s op het strand van Scheveningen. En net als in het Haagse nachtleven, kan er ook op het volleyball-strand maar één de winnaar zijn. JIHAAAAA!! Het legendarische Danzig-team stond als een Olympisch kampioen te knallen, en met teamwork, vertrouwen én natuurlijk gewoon heel veel plezier en gezelligheid werden al onze opponenten verslagen.

Om te vieren dat we dus alweer een titel aan ons palmares toe mogen voegen, gaan we vrijdag door het geluid met weer een avondje spectaculaire aanbiedingen tijdens onze Summer of Happiness!! Met het inmiddels bekende ‘Rad van Drank’. Gewoon een slinger aan het rad geven, om te kijken welk drankje we gaan schenken! En als je heel lief bent, mag je zelfs op de foto met de kampioenen én de beker! Entree is natuurlijk gratis, want zo zijn wij bij de Danzig!

Posted in: Feestjes, Nieuws