SUMMER OF HAPPINESS CONTINUES

Posted on June 22, 2011

0Toegegeven: de zomer laat nog wel even op zich wachten. Niet dat wij daardoor de feestpret ook maar een tikkeltje laten drukken, integendeel. Want zoals je inmiddels weet (er schijnen nog één of twee mensen op aarde te zijn die ons niet volgen op Twitter of vriendjes met ons zijn op Facebook, maar die houden dan waarschijnlijk ook niet van een feestje!), staat deze hele zomer in het teken van de ‘Summer of Happiness’. Althans, in de Danzig!

Elke avond weer beginnen we op ons zelf ingerichte terras met de zogenaamde After Beach Borrel die zonder dat je het in de gaten over gaat in een spectaculaire After Beach Party. En voor alle duidelijkheid: dat gebeurt dus ook als je helemaal niet naar het strand bent geweest! Het is gewoon minimaal drie dagen per week ongegeneerd feest in de Danzig.

 

Tijdens de After Beach-feestjes schenken we natuurlijk ook zomerse cocktails, en scoor je grote kannen sangria, bucket drinks met dubieuze vulling en hele emmers vol met ijs en Flugel tegen waanzinnige stuntprijzen! Je twittert onze DJ’s de verzoekplaatjes door, flirt met de barmannen voor shotjes en wellicht nog een afterparty en gaat los met alleen maar de gezelligste mensen van Den Haag en omstreken! Want zo werkt het in de Danzig!

En we hebben komende weken meer voor je in petto. Wat dacht je van een soort ontzettende VIP-editie van ‘Danzig op het Strand’? Of ‘Ter Land, Ter Zee en in de Danzig’? Iets met spektakel en social media. Maar daar gaan we je later wel veel meer over vertellen! Ook komen we op dit blog op veler verzoek terug met de inmiddels legendarisch geworden ’10 vragen aan’, dus houdt ons nauwlettend in de gaten voor meer nieuws over de Summer of Happiness!

Posted in: Agenda, Feestjes, Nieuws