SUMMER OF HAPPINESS-MIX

Posted on May 30, 2011

0Het kan je bijna niet zijn ontgaan dat de ‘Summer of Happiness’ van de Danzig inmiddels in volle gang is. After Beach Party’s, de lekkerste cocktails, de meest zomerse tunes in combinatie met de onmiskenbare gezelligheid van de Danzig. Dat klinkt toch bijna als een reden om nooit meer op vakantie te willen gaan? En wij gaan er voor zorgen dat dat ook niet nodig is. Feesten doe je namelijk gewoon nog steeds het hardst én het gezelligst bij de Danzig.

Om ook van ons te kunnen genieten op de momenten dat we (helaas) niet geopend zijn, heeft onze eigen resident-DJ Bou een niet-meer-normaal-gezellige Summer of Happiness Mix voor je in elkaar gezet. De allergrootste Danzig-klappers achter elkaar, zodat je op het strand al ligt te genieten van het feest wat je erna bij ons komt vieren. En zoals je inmiddels van ons gewend mag zijn, is het downloaden van de Summer of Happiness Mix natuurlijk helemaal gratis. Een cadeautje van ons, aan onze zeer gewaardeerde gasten! Hieronder kun je de mix beluisteren, én naar binnen halen.

Maar er is meer nieuws! Wist je al dat we een scooter weg gaan geven? Weggeven, ja! Alles wat je hoeft te doen is ons even te ‘liken’ op Facebook. Is dat alles? Ja, dat is alles! Op vrijdag 17 juni gaan we bekendmaken wie de scooter heeft gewonnen, dus klik als een malle op DEZE LINK en laat de wereld zien dat je ons leuk vindt! Easy as that!

Posted in: Acties, Nieuws