WELCOME BACK, PHILIP!

Posted on May 18, 2011

0Pff. Wat een weekend hebben we achter de rug. Dat klinkt misschien een beetje gek op woensdag, maar de afgelopen twee dagen hebben we echt even nodig gehad om te revalideren. Dus. Zoals aangekondigd stonden de drie gezelligste dagen van de week geheel in het teken van de verjaardag van ons alles Pieter, maar werd de zaterdagavond wel heel spectaculair opgeleukt.

Natuurlijk met heel veel cadeaus, spectaculaire drankacties en onvoorstelbaar veel shotjes (wij raakten de tel voor twaalven al kwijt…) en alleen maar de allergezelligste mensen uit Den Haag en omstreken. En op zich zijn dan alleen die cadeautjes een verschil met een reguliere zaterdag. De grootste verrassing kwam echter van Philip. Philip de Barman. Onze Philip. Secret Story Philip. Want die stond na een afwezigheid van veel te lang ineens weer achter, of beter: OP de bar. Top! Met wat Secret Story-vrienden werd de verjaardag van Pieter zo mogelijk nog meer kracht bij gezet, en leek het dak bijna letterlijk van de Danzig geblazen. Niet te geloven, wat een avond.

Het belooft sowieso een spectaculaire zomer te worden, want tijdens de Summer of Happiness gaan we veel vaker verrassingen voor je plannen. En nee, we zeggen nu niet wat voor verrassingen. Duh. Is in principe de hele gedachte van een verrassing. Zorg gewoon dat je geen avond mist, want straks praat iedereen weer over die ene avond in de Danzig. Die ene avond waar jij niet bij was. In het beste danscafé van Nederland. We gokken dat Philip nog wel een drankje weg gaat geven als hij de winnaar is van Secret Story. Toch, Philip?

Advertisements
Posted in: Feestjes, Nieuws