3 X PIETERS’ VERJAARDAGS

Posted on May 11, 2011

0Vergeet KoninginneNach. En dag. Vergeet een week wintersporten tijdens de Dutch Week in Valtho, en vergeet een maand Ibiza. Als je echt gesloopt wilt worden met shotjes, champagne, de meest gezellige muziek en de vrolijkste mensen, dan vier je dit hele weekend ‘Pieters Verjaardag’ in het Beste Danscafé van Nederland. Maar je bent gewaarschuwd..

Voor de mensen die de afgelopen jaren onder een steen hebben gewoond: Pieter is de inspirator, akela, geestelijk vader, manager, creatieve geest, voorman, kleuterleidster, big papa, eigenaar, motivator, leider en opperhoofd van de Danzig. En de schrik van iedereen die niet van gezelligheid houdt. Met zijn markante verschijning weet Pieter sowieso elk feestje al een gezellige injectie te geven, maar zodra de shotjes tevoorschijn komen. Berg je dan maar. En we hebben een klein vermoeden dat dit weekend weleens meer shotjes zullen vloeien dan ooit! Want tijdens het beruchte verjaardagsweekend is niet drinken simpelweg geen optie.

Op donderdag trappen we af met een speciale editie van de toch al zo succesvolle en belachelijk druk bezocht Studentenavond. De enige Studentenavond van Den Haag. En nothing beats the original. Vrijdag knallen we het dak er af met de Gewoon Gezellig Weekend Warm Up, The Birthday Edition en op zaterdag gaan we voor Olympisch Goud. In elke catagorie. Dit wordt een weekend om nooit te vergeten. Met daarna een week om bij te komen. Succes!

Advertisements
Posted in: Agenda, Feestjes, Nieuws