THANK GOD IT’S MONDAY

Posted on April 28, 2011

0Terwijl wij ons as we speak vol gas aan het voorbereiden zijn op de legendarische KoniginneNach (fuck dat Life I Dinges-festival, wij vieren in Danzig gewoon de officiele Haagse KoniginneNach!), willen we je natuurlijk ook alvast wijzen op het volgende geweldige feestje wat je niet kunt, wilt en mag missen! Want aanstaande maandag is het ein-de-lijk weer eens tijd voor ‘Thank God It’s Monday’! De leukste maandag van de maand, zoals je van ons gewend bent.

Voor degene die er nog nooit eerder bij waren op maandagavond: ga je schamen. De mensen die wél van de partij zijn geweest, weten inmiddels hoe leuk het is om op maandag uit te gaan. Met alleen maar gezellige mensen, en een ongeevenaarde sfeer. We mochten al diverse grootheden als Billy the Klit, Lucien Foort en Erick E achter de draaitafels verwelkomen, maar deze maandag wordt het ouderwets gezellig met DJ Jeroenski.

Jeroenski is groot geworden met geweldige producties, het mixen van de altijd fijne en o zo vrouwvriendelijke Latin House Sessions en natuurlijk als vaste opwarmer voor de sets van HouseQuake. Niet de minste feestjes, dachten we zo. Deze avond krijgt Jeroenski als hoofd-act niemand minder dan onze Bou als opwarmer, en dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd! De entree is zoals altijd op Thank God It’s Monday helemaal gratis, en we gaan door tot in de kleine uurtje. Je hebt de hele zondag om bij te komen van KoninginneNach en -dag, dus we hoeven geen smoesjes te horen. Nu alweer gezellig!

Advertisements