KONINGINNENACH & WEEKEND

Posted on April 26, 2011

0



Na een hoop gezeur en gezever over subsidies en vergunningen hebben een stel interessante bobo’s bedacht dat de legendarische Haagse KoninginneNach maar niet meer door moet gaan. Iets leuks in Den Haag, da’s altijd al vrij lastig geweest, en op 29 april dreigde het weer eens heel leuk te worden in de Hofstad. Nu komt er dus een vrij kunstzinnig ‘Life I Live’-festival, wat door de gemiddelde Hagenees gewoon nog steeds KoninginneNach wordt genoemd. Maar dan in afgeslankte vorm.

Dat betekent dat we ons spectaculaire buitenpodium tot ons grote verdriet geen vervolg kunnen geven. Jarenlang was de straat van de Danzig simpelweg dé place to be voor iedereen die voor een gezellig feestje naar de KoninginneNach kwam. En om die mensen toch het ultieme Oranje-gevoel te geven gaan we nu gewoon binnen dubbel en dwars door het spreekwoordelijke geluid! Op donderdag feesten en drinken we alvast in met de Oranje Studentenavond, en op vrijdag barst het heuse KoninginneNach-festijn los. KoninginneNach, ja. Wij doen niet mee aan al die Life I Live-onzin. Onze DJ’s draaien alleen de allergrootste hits, de drankjes zijn niet aan te slepen en het barteam gaat zoals altijd voor goud. En voor Oranje!

Zaterdag doen wij ook weer een duit in het Koninginnedag-zakje: dan knallen we de gezellige lijn nog even vol gas door met weer een uitbundig feest. Omdat wij in de Danzig zo’n beetje als enige in Den Haag wél van gezelligheid houden. Zo simpel is het dus. Ben jij er ook bij, in het Beste Danscafé van Nederland? Lijkt ons van wel.

Advertisements
Posted in: Agenda, Feestjes