UNLOCK ME I’M SINGLE

Posted on April 5, 2011

0Nu staan we bij Danzig sowieso niet echt bekend om de rust, maar het Paasweekend van 2011 wordt wel een heel erg gekkenhuis! Naast de reguliere studentenavond op donderdag, de altijd veel te gezellige vrijdag en de legendarische zaterdagavond hebben we natuurlijk op 23 april eerst al de CD-release van Captain Midnight (kon je al eerder over lezen op dit fijne blog!), en daar kunnen we nu een hele bijzondere zondagavond aan toevoegen. Eerste Paasdag staat in de Danzig in het teken van de liefde!

De winnaar van de Nightlife Awards 2010 zal het decor zijn voor het zeer succesvolle ‘Unlock Me I’m Single’. Met een speciale sleutel open jij de harten van honderden singles die ook houden van een klein feestje, en met wie jij wellicht de volgende ochtend wel een paaseitje kunt gaan zoeken. En hoewel onze barmannen elke avond honderden harten lijken te ‘unlocken’ is dit feest in het hele land een enorm succes. En met de tunes van onze eigen DJ Bou en DJ Roy, kan de avond natuurlijk bij voorbaat al niet meer stuk. Logisch verhaal.

Om je helemaal goed voorbereid in het feestgedruis te storten, nodigen we je eerst uit voor het altijd leuke speeddaten. Binnen 3 minuten minimaal 15 singles spreken. Da’s vrij snel, dus we raden je aan pas daarna de eerste drankjes te nemen… Tippie van de Danzig! Voor meer info over dit externe feestje check je de site van Unlock Me I’m Single.

Posted in: Uncategorized