CD RELEASE CAPTAIN MIDNIGHT

Posted on March 4, 2011

0Dat de Danzig niet alleen het leukste danscafé van Nederland is door de legendarische (en enige échte) studentenavond van Den Haag, de ramvolle vrijdagavonden of de altijd gezellige en drukbezochte zaterdagavonden, dat is natuurlijk logisch. Het gaat ook om de activiteiten eromheen. Danzig is een way of life, en dat proberen we zoveel mogelijk uit te dragen. Zo stonden we afgelopen maandag bomvol met ‘Thank God It’s Monday’ waarbij Gelazer! de boel op stelten kwam zetten, en zo organiseren we regelmatig speeddating events, uitjes met personeel of spontane acties. Maar er is nog meer…

Zoals je weet zijn wij groot fan van gezelligheid, en zien wij onze vrienden graag genieten. En die twee dingen combineren, daar blinken we bij de Danzig helemaal in uit. En dus presenteren wij samen met onze vriend, levensgenieter en rasmuzikant ‘Captain Midnight’ op zaterdag 23 april de heuse CD_-releaseparty! In de Danzig, voor de reguliere zaterdagavond! Gewoon, omdat we dat leuk vinden.

In Den Haag is Captain Midnight met zijn spectaculaire PianoParty een heuse legende geworden, en weet je met de komst van Dave en zijn piano 100% zeker dat het weleens heel gezellig kan gaan worden. De afgelopen jaren heeft de Captain zelf hard geschreven en gewerkt aan een paar heuse eigen liedjes, en deze worden op mini-CD uitgebracht. En waar kun je dat inderdaad beter doen dan bij ons? Juist! Voor slechts 10 euro kun jij bij dit nu al schandalig leuke event aanwezig zijn, en dan plak je gewoon de zaterdagavond van Danzig er aan vast. Dubbel feest! Dat klinkt ons als muziek in de oren. Pianomuziek. Met heel veel drankjes en een uitbundige sfeer. Zaterdag 23 april: hou ‘m vrij!

Advertisements
Posted in: Feestjes, Nieuws