TIEN VRAGEN AAN… JEROEN!

Posted on February 23, 2011

0Elke week stellen we tien vragen aan één van onze medewerkers. Dezelfde vragen, zodat we stiekem steeds een beetje meer te weten komen over wat de helden achter de bar, aan de deur, bij de toiletten, achter de draaitafels of zelfs op kantoor bezig houden. Niet te persoonlijk natuurlijk, want geheel in de stijl van de Danzig, moet het wel Gewoon Gezellig zijn! Deze week stelden we onze vragen aan barman én bedrijfleider Jeroen, 33 jaar oud en woonachtig in Den Haag. En ja, die foto wilde hij zelf zo wazig…


Favoriete drankje:
Baco!

Meest gespeelde liedje in je iTunes: 22 Baco van Lange Frans en Baas B. Toepasselijk toch?!

Kun je mij ’s nachts voor wakker maken: Japans eten…

Het ideale avondje stappen: zo, da’s lang geleden.. De eerste avond tijdens wintersport is altijd het allerbest. In Nederland zou ik eerst een hapje gaan eten en dan het bekende rondje: het Casino dan Bastille en tenslotte Bubbels. Een relaxed maandagavondje. Maandag ja, want in het weekend ben ik dus altijd aan het werk.

Beste Danzig-moment ever: dat zijn dan toch de wintersportvakanties met al het personeel: ‘Danzig in de Sneeuw’! Elk jaar gaan we er even een midweekje met z’n allen tussenuit. Altijd megagezellig en één grote bende: sneeuw top, apres ski top en alles top!

Niemand had ooit van mij verwacht dat ik: stiekem een keukenprins ben. Ik kan echt alles koken…

Lekkerste wijf op aarde: eeh… Adriana Lima.

Beste DJ: dat is wel heel lang geleden dat ik daar op gelet heb. Het gaat mij gewoon om de gezelligheid an sich. Billy the Klit kan heerlijke muziek opzetten, maar of hij echt een goede DJ is… Haha! Vroeger vond ik Mac Zimms wel te gek, maar dan meer als poducer.

Favoriete Danzig-collega: Ymke en Jeroentje, mijn tien jaar jongere tweelingbroertje.! Natuurlijk zijn ze me allemaal even lief. Nou ja, bijna allemaal. Een beetje… Maar Imke en Jeroentje gaan ons team helaas verlaten, dus vandaar dit spreekwoordelijke zonnetje.

Het volgende wil ik nog even kwijt: we gaan er natuurlijk weer met volle overtuiging voor om ook dit jaar weer het ‘Beste Danscafe van Nederland’ te worden. Met alleen maar gezelligheid en heel veel shotjes!

Advertisements
Posted in: Tien Vragen