ONZE PHILIP IN SECRET STORY!

Posted on February 18, 2011

1Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat onze eigen Philip in het nieuwe Net 5 ‘Secret Story’ zit. In het Big Brother-achtige programma moet Philip proberen de geheimen van zijn huisgenoten te ontrafelen, en zijn eigen geheim ook écht geheim te houden. Dat klinkt eenvoudig, maar wij kennen Philip natuurlijk al een tijdje, en zoveel wist hij nooit geheim te houden… Zo weten wij bijvoorbeeld dat hij altijd heel hard zijn eigen naam met liedjes mee schreeuwt, als dat ook maar enigszins mogelijk is (I got a PHILIP, oeoeee!) en dat hij heel graag z’n fels Corona in één keer leegdrinkt. Maar da’s in de Danzig dan weer vrij logisch.

Enfin, wij gaan als échte vrienden van Philip er natuurlijk alles aan doen om hem zo lang mogelijk in het huis te houden. Zo kan Philip een berg geld verdienen (waar hij dan in de Danzig rondjes van weg mag geven) en hebben wij nog even rust achter de bar. Alleen maar winnaars! Om onze Philip te supporten kijken we iedere donderdag om 20.30 met z’n allen in de Danzig naar de eliminatieshow. Onder het genot van heel veel drank, SMS’en we met z’n allen Philip naar de felbegeerde overwinning van het programma! Muziek, drank, hapjes en een hele hoop lol. Dat klinkt als de Danzig toch? Zorg dus dat jij er ook bij bent als we onze Philip naar eeuwige roem feesten!

Meer info over onze Philip (ONZE Philip, ja..) vind je op zijn heuse, eigen fanpage. Stemmen op Philip, onze Philip, doe je per SMS. Je kunt de hele dag Philip SMS’en naar 5353. Zo houden we hem dus zo lang mogelijk bij ons uit de buurt, en hebben wij elke donderdag een reden om het feest nog eerder te beginnen. We zien je elke donderdag, vanaf 20.30 in de Danzig. Gezellig!

Advertisements
Posted in: Nieuws